Heti menü

2025.07.07. – 2025.07.12.

salmon-518032_1920

Hétfő

Csontleves csigatésztával 1, 3, 9
Lecsós csirkemáj rizzsel
Sült tarja erdei gombamártással, tört burgonyával 1, 7

Kedd

Frankfurti leves 1, 9
Dubarry sertésszelet petrezselymes burgonyával 1, 7
Szárazbabfőzelék vagdalttal 1, 3
Erdei gyümölcsmártás párolt sertésszelettel 1, 7

Szerda

Lebbencsleves 1, 3, 9
Brassói aprópecsenye sült burgonyával
Töltött káposzta 1, 7

Csütörtök

Tárkonyos sertésraguleves 1, 3, 7, 9
Rántott trappista sajt sült burgonyával, tartárral 1, 3, 7
Káposztás tészta 1, 3
Grízes tészta baracklekvárral 1, 3

Péntek

Sárgabarackleves 1, 7
Sült csirkecomb burgonyapürével 7
Csikós sertésragu pirított tarhonyával 1, 3

Szombat

Brokkolileves 1, 9
Rántott sertésborda rizzsel, francia salátával 1, 3, 7

Állandó menü

Zóna Vega-tál + köret + 2 dl üdítő 2100.-Ft.
Zóna Szezámmagos rántott csirkemell + köret + 2 dl üdítő 2100.-Ft.
Zóna Sajttal töltött borda + köret + 2 dl üdítő 2100.-Ft.

 Heti menü értesítő

 Iratkozzon fel heti menü értesítőnkre, így e-mailben kapja meg a heti menüt.

FELIRATKOZOM

Allergén táblázat

kód allergének
1 Glutént tartalmazó gabonafélék (azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza) és a belőlük készült termékek
2 Rákfélék és a belőlük készült termékek
3 Tojás és a belőlük készült termékek
4 Hal és a belőlük készült termékek
5 Földimogyoró és a belőle készült termékek
6 Szójabab és a belőlük készült termékek
7 Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktóz)
8 Diófélék, mandula, mogyoró, dió, kesudió, pisztácia és a belőlük készült termékek
9 Zeller és a belőle készült termékek
10 Mustár és a belőlük készült termékek
11 Szezámmag és a belőlük készült termékek
12 Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok 10mg/kg, illetve 10mg/liter összkoncentrációt meghaladó mennyiségben
13 Csillagfürt (lupin) és a belőle készült termékek
14 Puhatestűek és a belőle készült termékek